Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/2/b/ungvuxen.se/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-by-supsystic/vendor/Rsc/Menu/Page.php on line 228 CAROLINA GUSTAFSSON – Ung Vuxen
Ung Vuxen

Om bloggen: Mitt namn är Carolina, 21år från Västervik. Idag jobbar jag som administratör, gillar heminredning och tar en dag i taget. Sedan början av 2014 har jag kämpat mig framåt, det går om man vill fast det är ett helvete många dagar men det blir bättre! Panikångest förändrade mitt liv och fick mig att se världen på ett nytt sätt, psykisk ohälsa var helt främmande för mig innan men nu är det min vardag. Vi är en generation med höga prestationskrav, mycket som är tabu och den psykiska ohälsan har ökat men tillsammans kan vi göra skillnad och känna gemenskap genom att öppna upp os om ämnet.

Kramar Carolina

img_2439

Kursens första tenta gjord!

Posted on Leave a commentPosted in Blogg, Bloggarna, Carolina Gustafsson

Tenta nerverna i hela kroppen börjar äntligen slappna av. Pluggat varje minut efter jobbet typ och gjort allt för att lära mig de man skulle kunna och tror jag lyckats ganska bra. Fick antagningen lite sent så bara haft två veckor på mig men det gick med vilja rakt igenom. Hoppas det visar bra på tentan också, är så nyfiken på resultatet.

Instuderingsfrågar är värmt att rekommendera att man pluggar på innan tentan så man ser ifall man kan det eller inte. Jag har då gått igenom hela boken i sömnen inatt och inte kunnat sova, känns som jag spendera natten på ett betong golv i ett pågående hus projekt där jag inspekterade fördelar, nackdelar och brister haha. Jag har då gått in för det kan man säga så nu är jag helt matt när alla spänningar lagt sig. Vila 5min typ och sen kommer pappa så ska vi äta middag, ska bli så trevligt 🙂

img_2433

På bättringsvägen från förkyldning

Posted on Leave a commentPosted in Blogg, Bloggarna, Carolina Gustafsson

Dåligt med uppdateringar men har dragit på mig en jobbig förkylningen samtidigt som jag försökt plugga och hinna med jobbet. Mycket på gång men lyckat få ihop allt ändå, var bara så tråkigt att man skulle bli sjuk när man som minst hade tid för det. Lite bättre nu men ändå snorig än, hört att förkylningar kan hålla i sig länge men jag hoppas på det bästa. Blivit mycket instagram kollande när jag varit sjuk så fått massa inredningsidéer och har övervunnit rädsla för att bära halsband. Förr hade jag alltid halsband men något hände och jag kände mig instängd i det så inte ens vågar sätta på ett. Men nu tog jag steget och bär ett halsband från når jag döptes, känns bra att ta sig närmare det liv man vill leva listan blir kortare på saker man ska övervinna och klara av. När jag tänker på allt, allt då och nu osåvidare så inser jag hur lite jag egentligen klagar och lider av min situation, på nått sätt finner jag ändå ro och ser det positiva med allt. Sen visst finns det dagar allt bara är usch och blä men dem är inte många, att tänka rätt och ta det i sin egen takt är nog det som fått mig hit och lite envishet förstås. Jag kan inte nog säga hur viktigt det är att tänka positivt och hitta sig själv, det är grunden till mycket.

image

Brunch

Posted on Leave a commentPosted in Blogg, Bloggarna, Carolina Gustafsson

Att lyxa till vardagen är så underbart och idag blev det brunch. Pannkakor, smoothie, frukt och havrebollar fyllde våra magar. En massa godsaker, syster och kusiner i närvaro förgyllde dagen. Det är så små saker som gör det extra och ger mig så mycket positiv energi.

Även om jag har negativa tankar och känslor ibland så känner jag mig väldigt lycklig. Jag har lärt mig att leva med mina problem, värdesätta dem positiva stunderna och kämpa dem svåraste dagarna. Livet är inte en dans på rosor men det blir bara vad man gör det till. Rätt inställning och underbara stunder väger upp allt dåligt.

Tänk inte att ni inte kan, tänk jag gör det och det blir som det blir. Bjudningar var inget för mig förut men nu tycker jag det är riktigt trevligt och kul. Jag tog mig över tankehindret och det kan ni med era också!

image

Äntligen helg och go hämtmat

Posted on Leave a commentPosted in Blogg, Bloggarna, Carolina Gustafsson

Vilken vecka och så mycket som hänt så äntligen helg säger jag bara. Haft en massa energi och sovit väldigt lite samt att jag har haft både ont i nacke och mage. Så det har varit upp och ner, bra och dåligt men känner ändå mest positiva känslor av veckan hittills. Just nu är jag väldigt trött, har huvudvärk och avnjutit go hämtmat med syster, samt att jag är väldigt glad. För jag har kommit in på en kurs, byggnadsteknik – fastighetsmäklare/ekonom, ska bli riktigt spännande så beställt böcker för start av kurs har redan varit. Kom inte som reserv så glad att jag fick en plats ändå, att utvecklas är något jag gillar och detta kommer ge mycket har jag en känsla av. Nu ska jag se film/sova och sen handla inför brunch imorgon. Så roligt att det händer saker hela tiden och att man känner hur man är påväg framåt. Våga, lev och dröm! Ingen kommer framåt av att så still så våga ta steget ditt du vill 🙂

 

image

Alla lampor på plats och det är helt perfekt

Posted on Leave a commentPosted in Blogg, Bloggarna, Carolina Gustafsson

Här kommer en bild på lamporna jag valt att ha över köksbordet. Dem ser lite små ut men större i verkligheten och det sprider ett mysigt sken. Super nöjd och nu är faktiskt all belysning klar i lägenheten, detta var sista grejen för att basgrejerna skulle vara avklarade. Bara små justeringar och egna toucher kvar men det kan man ta lite då och då. Hade tänkt mig ett längre inlägg men får ta igen det imorgon. På schemat imorgon står det jobb och ska även försöka ta mig till gymmet. Haha stort lycka till med det, måste försöka få in det som rutin men lättare sagt än gjort.