I podden med Nemo berättar han om sin medverkan i "Kungarna av Tylösand" och om steget ut i offentligheten. Nemo berättar om jakten efter kändisskap, kändisskapets baksida och hur han med hjälp av alkohol och droger försökte fylla ett tomrum som växte sig allt starkare efter hans dokusåpamedverkan.

I podden berättar Ina om behind the scenes med att vara artist. Ina är frontfiguren i bandet Majestee of Sweden. Ina berättar hur hon genom musiken får ge uttryck för sina känslor och tankar.

Lever du i #Generation Prestation har du säkerligen ett hektiskt liv. Ge dig själv tid för att varva ner. Genom yoga kommer du i kontakt med dig själv och lär känna din kropp, dina möjligheter och dina begränsningar. Ung Vuxen erbjuder olika sorters yoga med olika instruktörer för att du ska hitta en yogaform som passar just dig. Håll utkik!

Följare Instagram
Följare Facebook
Nedladdningar podden

Rubrik_ung_vuxen_blogg-1

vardag dt

Intervju

Tänk dig att du blir intervjuad. Vad skulle du svara på följande frågor?: Vad är det viktigaste i ditt liv just nu? Vad är det som gör detta till det viktigaste i ditt liv just nu? Vilka fem positiva egenskaper beskriver dig bäst som person? Vad gör dig glad? Vad gör dig ledsen? Vilka mål […]

personlig utveckling dt

Undvik ordet dålig

När du pratar om dig själv och dina egenskaper, undvik order dålig. Använd istället ”jag är mindre bra på att ….”Det är svårt att vända ordet dålig till bra, det är ett stort glapp däremellan, det är mycket lättare att ändra ”mindre bra” till bra. Utnyttja tankens kraft. Du blir vad du tänker att du […]

Drömjobbet

Hur kommer du ett steg närmare ditt drömjobb? Punkt ett- har du rätt utbildning? Punkt två och framåt- vad har du för praktiska saker att göra? Vad kan du göra på ditt nuvarande jobb? Gör en enmånadsplan för vad du ska göra, gör en halvårsplan för vad du ska göra, gör en ettårsplan för vad […]

Se hela bloggen

”Mitt psykiska mående har orsakat flera självmordsförsök. Ändå började allt med att jag fastnade i prestationshetsen och att- ”jag behöver hjälp, men bara litegrann för jag är en helt vanlig tjej och inget psykfall”.

 


"Jag bestämde mig för att jag ska lyckas - jag ska bli framgångsrik - jag ska bli någon! Detta är ungefär sju år sedan idag och när jag blickar tillbaka på den här tiden blir jag alldeles matt."

 


"Jag levde livet som många bara drömmer om, som toppbloggare med inbjudningar till olika events och tillställningar. Men detta liv hade också en mörk baksida med tidsbrist, stress och näthat".

Rubrik_teamet

Rubrik12

wtmg_transparent
Skarmavbild-2016-06-20-kl.-18.13.02
logo-vit-stor